»Ökonews«, 27 juni 2008

Arginine als plantaardig en natuurlijk erectiemiddel

De meeste mannen spreken niet graag over hun erectieproblemen; daarom is het belangrijk ook via anonynieme media als het internet duidelijk te maken dat er intussen zeer werkzame natuurlijke en plantaardige afrodisica en erectiemiddelen bestaan. Een van deze middelen is arginine. Dit spieropbouwende middel verwijdt de bloedvaten – en daarmee ook de bloedvaten in de penis. Onder sporters is al sinds jaren bekend dat de spieropbouw met behulp van arginine met geheel plantaardige inhoudsstoffen kan worden verbeterd.

Arginine geldt als ongevaarlijk en ondersteunt de opbouw van een stabiele erectie. Arginine is daarmee een ideale oplossing voor mannen met erectieproblemen. Biologisch gezien is arginine een molecuul ter ondersteuning van het bindweefsel. Langdurige suppletie kan – naast een verharding van de erectie – tot een sterke vetreductie, meer spieren en verminderde rimpelvorming leiden. Arginine biedt dus het grote voordeel, een plantaardig en natuurlijk middel te zijn dat zonder de bijwerkingen van synthetische medicijnen functioneert en op deze manier een in het algemeen gezonder, beter leven mogelijk maakt. De gezondheid wordt door middel arginine ontzien en toch worden de erectieproblemen erdoor verholpen.

Beste Lezer,

Er wordt ons heel vaak gevraagd welke producten op basis van aminozuren wij kunnen aanbevelen. Omdat wij dit over het algemeen niet kunnen beantwoorden hebben wij een portaal gecreëerd waar wij producten en de service van de grootste aanbieders uit Duitsland onderzocht en beoordeeld hebben: www.aminosaeuren.de

Nieuws

  • »Mitteldeutsche Zeitung«

    Arginine en zink maken sperma resistenter

    »Mannen moeten aandacht besteden aan een evenwichtige voeding en lichaamsbeweging.« Dit verklaart Prof. Frank Sommer van het instituut voor gezondheid voor mannen van het UKE in Hamburg. Als speciale voedingstip adviseert hij het aminozuur arginine. Ze kunnen positief op de dynamiek en fitness van het sperma werken. Het spoorelement zink draagt ook tot een verhoogde weerstand bij.

    Meer